MODELL: CH40

Chatenet har alltid legat i toppen bland mopedbilar och nya CH40 sätter åter igen en ny standard för alla mopedbilar.

Det rör sig inte om en uppdatering på tidigare bil, nej detta är en helt ny bil omdesignad och förbättrad på samtliga punkter.

Provkör den gärna för skillnaden märks verkligen! Nu ännu lägre ljudnivå inne i bilen, samt ännu högre komfort genom förbättrade fjädringsegenskaper. Ny design skapad av samma kända bildesigner som gjorde vår tidigare storsäljare CH26. En Chatenet är helt unik och den liknar ingen annan Mopedbil på marknaden, du vet direkt när du ser den att detta är en Chatenet. All belysning är nu till största del i LED som ger bättre ljus med betydligt högre säkerhet och drar betydligt mindre ström. Den nya Euro4 motorn från Lombardini är troligen den renaste som erbjuds på marknaden just nu med parkeringsassistans numera som standard. (Easy Park) Lägg bara i backen så gasar bilen åt en, detta gör det avsevärt lättare att fickparkera bilen. Trådlös fjärrkontroll som standard där kan man öppna båda dörrar samt bakluckan. Centrallås och elektroniskt lås till bakluckan samt El-hissar är även standard utrustning och parkeringssensorer. Den nya inredningen har nu ett flertal extra ventilationer på instrumentbrädan som kan riktas valfritt håll som förhindrar imma på vindrutan. Vår nya analoga samt digitala instrumentering är en ren fröjd att sitta bakom. Den nya instrumenteringen är mycket stilren samt överskådlig där man med lätthet kan avläsa den information som är väsentlig. Kvalitén är på topp precis som man förväntar sig på en Chatenet och den lär behålla sitt erkänt höga andrahandsvärde på marknaden.

 

Säkerhet

Den nya bilen är säkrare än någonsin och har nu en helt uppdaterad ram av aluminium svetsad av Svenska ASEA robotar med oerhörd noggrannhet. Aluminiumramen är extra förstärkt på alla ställen speciellt på sidorna som extra skydd för sidokollisioner. När andra mopedbilsmärken skryter om att deras bil är säker, glöm ej då att *ingen annan Mopedbil förutom Chatenet har fått lika höga betyg i krocktest av den oberoende testaren Euro NCAP.  


Modeller

För att det ska finnas en Chatenet modell som passar alla personligheter och plånbok så erbjuder vi CH40 i fyra olika utföranden. 

Junior – Instegsmodell till CH40 med fokus på körglädje, frihet & komfort. Modellen är utrustad med bl.a. Lombardini HDI motor, elhissar, 14″ alu.fälgar & Radio med AUX-ingång

Spring – Bjuder på mer komfort & säkerhet än Junior, så som t.ex. dimljus, tygmattor & en stilren instrumentpanel i svart pianolack

Sportline bjuder på ett häftigt Multimedia paket från Pioneer som standard, självklart har den Bluetooth samt handsfree för säkrare bilkörning och en praktisk bakkamera som underlättar rejält vid all sorts parkering. Sportline har dessutom sportavgassystem och helt nydesignade och supersnygga 16” aluminiumfälgar som får det att vattnas i munnen.

R En specialserie baserad på Sportline som bjuder på dubbla sportpaket, det interiöra sportpaketet innehåller bl.a. röda säkerhetsbälten & exteriörpaketet bjuder på: Dekalpaket, främre sportspoiler, tanklock i kolfiberlook. Tillsammans med 16″ fälgarna får mopedbilen ett sportigt lyft som måste upplevas.

Provkör din nästa mopedbil redan idag!

 

Tillval

Som tillval till alla modeller finns det snygga 16” aluminiumfälgar, vårt stora Multimediapaket med stor touchskärm och Bluetooth med handsfree, backkamera som underlättar vid parkering. Våra Multimedia från Pioneer är dessutom förberedd för att enkelt kunna koppla in en extern baslåda om så önskas.


Trygghet

På alla Chatenet så ingår det en fabriksgaranti på hela 2 år samt sedvanlig reklamationsrätt på 36 månader.
Dessutom erbjuder Chatenet nu en Assistansförsäkring under 2 år som hjälper er om olyckan är framme med 0 kr i självrisk, snacka om trygghet!

Chatenet ger familjen en större frihet med möjligheten att låta 15 åringen köra själv både tryggt och bekvämt.